0
0
Ordre Total: 0,00 kr.

Ingen varer i kurven.

Udsalg!

Temprakon Zone Rullemadras i Dun

Fra 1.574,10 kr. 1.749,00 kr.

TEMPRAKON er baseret den nyeste teknologi og anvender samme materialer som NASA bruger i rumdragterne, til at regulere astronauternes temperatur under de ekstreme forhold ude i rummet. Fra verdensrummet lige ned i dit soverum. Med et højt aktivitetsniveau i hverdagen, ved du hvor vigtigt det er at du får en god nats søvn. Den hyppigste årsag til dårlig søvn er, at kroppen enten bliver for kold eller varm – med TEMPRAKON ZONE får du den optimale regulering af sin kropstemperatur – hele natten igennem.

Betrækket bliver fremstillet i 100% bomuld og er belagt med TempraCool mikrokapsler på ydersiden af rullemadrassen, for optimal varmeregulering. Træfibrene i betræk bliver fremstillet efter den prisvindende Lyocell metode, hvor man genbruger over 99,7% af spilde­vandet, og dermed for­mindsker belastningen på miljøet under produktionen.

Når du lægger dig på rullemadrassen fyldt med bløde andedun og småfjer, føles den først lidt kold, men efter­hånden som den optager din kropsvarme, begynder den at regulere din krops temperatur, så du bliver sval når du er varm og lun når du er kold. En super lækker rullemadras ud over det sædvanlige.

Indkøbskurv