0
0
Ordre Total: 0,00 kr.

Ingen varer i kurven.

30 nætters prøvetid

30 nætters prøvetid | Så enkelt som det lyder

Det er altid rarest af få den rigtige madras første gang – derfor hjælper vi dig også gerne gennem hele processen, når du køber din nye seng/madras hos os, så vi sikrer os du får den madras som passer til dig og din krop.

 Du kan altid få god og sikker vejledning ved at kontakte os over chatten, på telefonen, på mail eller ved at komme til vores Showroom, hvor du/i kan få vejledning mens du/I, i ro og mag kan prøv vores madrasser og senge.

Hvis vi ikke skulle ramme plet første gang, du ombestemmer dig eller den leverede fasthed på din nye seng/madras bare ikke passer – For fortvivl ej, vi står vi naturligvis klar til at hjælpe dig. Indenfor prøveperioden på hele 30 nætter fra leveringen af din nye madras, kommer vi hjem til dig med den nye fasthed/kerne så du får præcis det du har brug for.

Ombytningsretten forudsætter, at madrassen har en udtagelig kerne og selve madraskernen betaler vi, du skal bare betale leveringsprisen på 499 kr. så bytter vi madraskernen ved din hoveddør og kan nemt vejlede dig gennem monteringen hvis du har brug for det.

Vi bytter én gang pr. madras.

Ønsker du at vores fragtfirma kommer 2 mand og bytter kernerne i din madras, kan vi også sagtens dette, kontakt os for yderligere information her

Udfyld formularen og vi kontakter dig hurtigst muligt for at finde en løsning.

Indkøbskurv