0
0
Ordre Total: 0,00 kr.

Ingen varer i kurven.

Ingen varer i kurven.

Søg
Søg
0
0
Ordre Total: 0,00 kr.

Ingen varer i kurven.

Ingen varer i kurven.

0
0
Ordre Total: 0,00 kr.

Ingen varer i kurven.

Ingen varer i kurven.

Søg

30 nætters prøvetid

30 nætters prøvetid | Så enkelt som det lyder

Det er altid rarest af få den rigtige madras første gang – derfor hjælper vi dig også gerne gennem hele processen. 

Når du køber din nye seng eller madras hos os, sikrer vi os altid at du får den madras som passer til dig og din krop.

Du kan altid få god og sikker vejledning ved at kontakte os på chatten, på telefonen, på mail eller ved at komme forbi vores Showroom, hvor du/I kan få vejledning mens du/I, i ro og mag kan prøve vores store udvalg af Senge, Madrasser, Topmadrasser, Dyner, Puder og meget mere.

Hvis vi ikke skulle ramme plet første gang og du ombestemmer dig eller den leverede fasthed på din nye seng/madras bare ikke passer – Så fortvivl ej, vi står naturligvis klar til at hjælpe dig. Indenfor prøveperioden på hele 30 nætter fra leveringen af din nye Seng eller Madras, kommer vi hjem til dig med den nye fasthed/madraskerne så du får præcis det du har brug for.

Ombytningsretten forudsætter, at madrassen du har købt har en udtagelig madraskerne som er i de fleste senge og madrasser vi forhandler med Springmadrasser eller Latexmadrasser.  Selve Springmadras kernen eller Latexmadras kernen betaler vi for, du skal bare betale Fragtomkostningen på 499 kr. så bytter vi madraskernen ved din hoveddør og vi kan nemt vejlede dig gennem monteringen hvis du har brug for det både på Telefon, Chat og Mail.

Vi bytter én gang pr. Købt madras.

Udfyld formularen og vi kontakter dig hurtigst muligt for at finde en løsning.

Indkøbskurv