0
0
Ordre Total: 0,00 kr.

Ingen varer i kurven.

Ingen varer i kurven.

Søg
Søg
0
0
Ordre Total: 0,00 kr.

Ingen varer i kurven.

Ingen varer i kurven.

0
0
Ordre Total: 0,00 kr.

Ingen varer i kurven.

Ingen varer i kurven.

Søg

Reklamation

Vi ønsker at du er glad og tilfreds med dine naturlige og bæredygtige produkter fra os, derfor gør vi vores bedste for at undgå produktfejl.

Skulle du alligevel mod forventning have modtaget en vare, der er defekt eller mangelfuld så bare rolig, for når du handler hos Unique Beds, har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret.

I perioden er du i din fulde ret til at få udbedret skaden eller manglen på dit købte produkt, hvis du kontakter os rettidig

 

Kontakt os via nedenstående formular

Vælger du at reklamere rettidigt, er der flere muligheder for at løse det og den specifikke løsning afhænger af den enkelte situation. Så kontakt vores kundeservice, så vil vi sammen finde frem til en hensigtsmæssig løsning for dig.

Er dine nye varer leveret med en fragtskade anbefaler vi, at du kontakter os med det samme og notere følgesedlen med ”Modtaget med forbehold” og tag gerne billeder og send med af skaden.

Når du udfylder formularen  beder vi dig i mailens emnefelt oplyse dit ordrenummer samt skrive hvad du reklamerer over. Du finder dit ordrenummer i mailen med din ordrebekræftelse.

Bemærk venligst at når du reklamerer er det et krav, at reklamationen er berettiget og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden uhensigtsmæssig adfærd.

Læs mere om reklamation i vores vilkår og betingelser her.

Udfyld formularen og vi kontakter dig hurtigst muligt for at finde en løsning på problemet. 

Maks. filstørrelse: 128 MB.

Indkøbskurv