0
0
Ordre Total: 0,00 kr.

Ingen varer i kurven.

Udsalg!

RM19 Bænk i Egetræ & Valnød fra Getama

Fra 7.946,65 kr. 9.349,00 kr.

RM19 opnår sin unikke karakter på baggrund af det tidsløse danske design af Risskov Møbelsnedkeri, brugen af kvalitetsmaterialer som massiv egetræ og valnød der alt sammen håndlaves i Danmark

Med massiv Egetræ får du den smukke naturgyldne lyse farve, som mange kender i Danmark. De naturlige træ åre som egetræerne har brugt årtier på at opnå skaber det elegante udtryk.

Med massiv Valnød får du et meget unikt naturmateriale som ikke bruges så ofte i Danmark, da det både er dyrt at fremskaffe og kræver store kompetencer at mestre. Valnød kendetegnes ved den smukke mørkebrune farve som varierer fra mørk gylden til mørkebrun sammen med de specielle sorte træ åre.

Valnøddens mørke og dramatiske udtryk er sammenlignelig med de smukkeste tropiske træer som ligger til grund for møblet.  Når Getama forarbejder træet, involverer det både planlægning, fræsning, savning, boring og polering, før det til sidst kan overfladebehandles og stå i dit hjem.

  • Dansk design
  • Håndlaves i Danmark
  • Massiv egetræ og Valnød
  • Fremstillet af bæredygtige naturmateriale
  • Snedkeren kan tilføre RM19 Lak, Olie eller bejdse i forskellige farver
Delbetaling
795 kr. pr. måned
10
20
Ved et samlet kreditbeløb på 7.947 kr. over 10 mdr.: Månedlig ydelse 795 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 7.947 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.
Indkøbskurv