0
0
Ordre Total: 0,00 kr.

Ingen varer i kurven.

Unika Elevations Seng fra Villy Nørgård | Egetræ

Fra 38.199,00 kr.

Unika VN 9502 Sengen i røget egetræ opnår sin unikke karakter på baggrund af det rustikke design, den massive egetræ og håndværket fra snedkeren Villy Nørgård. Når han forarbejder egetræet, involverer det både planlægning, fræsning, savning, boring og polering, før det til sidst kan overfladebehandles. Helt unikt laver han sengen i hele planker egetræ hvor årestrukturen bliver forskellig og helt unik fra sengeramme til sengeramme.

Din Unika VN 9502 Sengeramme i røget egetræ bliver håndlavet af en af landets bedste snedkere. Villy Nørgård har håndlavet luksuriøse sengerammer i mere end 30 år og han går ikke på kompromis med kvaliteten.

Som madras og topmadras får du vores nye NATURE serie, hvor vi nu selv har designet og udviklet vores bedste bud på en Springmadras og topmadras hvor du er garanteret de bedste kvalitetsmaterialer på markedet. Springmadrassen har vi ved brug af Ren metal som alle ligges ind i kraftige Tekstilposer og inddelt i 7 unikke trykaflastende komfortzoner skabt den bedst mulige kropsstøtte, som vi omfavner i et betræk bestående af markedets stærkeste recycled møbeltekstil med en slidstyrke på hele 100.000 Martindale som håndlaves i Danmark og det er både Ecolabel og Øko-Tex certificeret.  Topmadrassen har vi udviklet med de bedste naturmaterialer på markedet, ved brug af Naturlatex og helt unikt 5 komfortzoner i topmadrassen, som vi omfavner af Naturlig Bomuld, Hør og Hamp.

For at sikre det bedste håndværk i din nye madras og topmadras, får vi det håndlavet i Hurup Thy, hvor de siden 1939 på deres snedkerværksted, har mestret det gode håndværk, at bygge madrasser og topmadrasser i hånden.

Som Elevation får du markedets bedste kvalitet med 28 lameller hvoraf de midterste kan justeres i fasthed. Du kan styre din elevations seng med den trådløse fjernbetjening som følger med. Hos Kaagaard har de håndlavet kvalitetsprodukter til soveværelset siden 1960, så du er garanteret dansk kvalitet når det er bedst.  Se mere om elevations bunden her

 • Dansk design
 • Massiv kvalitets Egetræ
 • Bæredygtige naturmaterialer
 • Mere end 30 års snedker erfaring
 • Håndlaves i Danmark af Villy Nørgård
 • Afstand fra gulv til rammens underkant = 21 cm
 • Afstand fra gulv til sengerammens overkant = 39 cm
 • Afstanden fra gulvet til sengegavlens overkant = 83cm
 • Villy Nørgård kan håndlave alle mål & mange farver så kontakt os endelig

Se meget mere om vores NATURE Springmadras her og Topmadras her 

Du kan finde snedkerens sengebord som laves til Unika sengerammen her

 • *Vælg størrelse

  *Vælg med eller uden sengegavl

  Reset options
  Skriv højden på dine madrasser, så tilpasser snedkeren din sengeramme dertil
Delbetaling
3.820 kr. pr. måned
10
20
Ved et samlet kreditbeløb på 38.199 kr. over 10 mdr.: Månedlig ydelse 3.820 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 38.199 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.
Indkøbskurv