Springmadras med indbygget TempraFlex topmadras fra Kaagaard | Vendbar med 2 fastheder | Flere størrelser

Fra 3.519,20 kr. 4.399,00 kr.

Her får du en lækker springmadras i 20cm. med indbygget topmadras og mulighed for at vende madrassen og så vælge mellem 2 forskellige fastheder. ydermere får du et luksuriøst betræk baseret på naturligt sølv.

Sådan er madrassen opbygget:

  • 6 cm TempraFlex trykaflastende skum:

TempraFlex føles blødt og behageligt mens det former sig nøjagtigt efter din krop, både din nakke, skuldre, ryg, lænd og ben får den bedst mulige støtte og komfort hver gang. Den optimale trykfordeling, som TempraFlex giver, reducerer antallet af gange, hvor din krop har behov for at vende sig i løbet af natten og sikre derfor en optimal aflastning for kroppen uanset din højde og vægt. 

  • 9 cm posefjedre (220 stk/m2)

Posefjedre også kaldet Pocket fjedre passer til alle mennesker da de hver især arbejder individuelt op og ned, disse fjedre er syet i små poser så de er helt lydløse. Denne slags fjedre betegner man som en medium fasthed og anbefales normalt fra børn og op til 85kg.

  • 3,5 cm HR-38 skum

HR-38 skum er et højelastisk og kendetegnes ved sin store bæreevne og komfortegenskaber. Materialet er ekstra spændstigt og fleksibelt pga. den unikke cellestruktur.

  • 2,5 cm Quiltet betræk

Madrassen er monteret med quiltet betræk, der har perfekt pasform og lynlås til tre sider, hvilket gør det nemt at skifte og rengøre efter behov.
Betrækket er behandlet med Fresh Silpure, baseret på naturligt sølv, som har helt unikke antibakterielle egenskaber. Denne teknologi gør desuden betrækket yderst holdbart overfor slitage og har samtidig antistatiske egenskaber for en optimal søvn. 

Kaagaard er 100% dansk design som i mere end 60år har håndlavet kvalitets senge og møbler på deres eget værksted i Kjellerup. Det tidløse design, blandet med markedets bedste kvalitets materialer er grundstenen for alt hvad Kaagaard laver – Sov godt i Dansk design.

Ryd
Delbetaling
352 kr. pr. måned
10
20
Ved et samlet kreditbeløb på 3.520 kr. over 10 mdr.: Månedlig ydelse 352 kr. Samlede kreditomkostninger 0 kr. Samlet tilbagebetaling 3.520 kr. Årlig fast debitorrente 0,00%. ÅOP 0,00%. Lånet kræver kreditgodkendelse. Der er fortrydelsesret. Forudsætter betaling via Mit Sparxpres.
Indkøbskurv