Skummadras 542 med indbygget topmadras fra Kaagaard | Vendbar med 2 fastheder | Flere størrelser

Fra 4.594,00 kr.

Her får du en lækker Skummadras i 23cm. med indbygget topmadras og mulighed for at vende madrassen og så vælge mellem 2 forskellige fastheder. ydermere får du et luksuriøst betræk baseret på naturligt sølv.

Sådan er madrassen opbygget:

  • 3 cm Visko trykaflastende skum som topmadras på den ene side:

Memoryskum, også kaldet viskoelastisk skum, er trykaflastende og høj kvalitets skum som giver rigtig god kropsstøtte, da skummet tager form efter den person, der ligger på madrassen og derved reduceres trykket på muskler og led i løbet af natten. Visko skum har en god evne til at absorbere fugt og reagerer på kroppens temperatur.

  • 14 cm Nightfly trykaflastende skum i midten:

Nightfly er en nyudviklet skumtype, som har mere fasthed og længere levetid end det traditionelle skum, derudover får du 2 komfortzoner som sikre den rigtige støtte til kroppen i mange år.

  • 3 cm Komfort trykaflastende skum som topmadras på den anden side:

Koldskum, også kaldet komfort skum har en større vægt og elasticitet end billige skumtyper. ligger du på siden med koldskum får du en lidt fastere madras med en høj bæreevne, der støtter kroppen godt og har en lang levetid.

  • 3 cm Quiltet betræk

Madrassen er monteret med quiltet betræk, der har perfekt pasform og lynlås til tre sider, hvilket gør det nemt at skifte og rengøre efter behov.
Betrækket er behandlet med Fresh Silpure, baseret på naturligt sølv, som har helt unikke antibakterielle egenskaber. Denne teknologi gør desuden betrækket yderst holdbart overfor slitage og har samtidig antistatiske egenskaber for en optimal søvn. 

  • Madrassen leveres Vaccumpakket så den nemt kan komme ind i soveværelset

Kaagaard er 100% dansk design som i mere end 60år har håndlavet kvalitets senge og møbler på deres eget værksted i Kjellerup. Det tidløse design, blandet med markedets bedste kvalitets materialer er grundstenen for alt hvad Kaagaard laver – Sov godt i Dansk design.

Ryd
Delbetaling
460 kr. pr. måned
10
20
Ved et samlet kreditbeløb på 4.594 kr. over 10 mdr.: Månedlig ydelse 460 kr. Samlede kreditomkostninger 0 kr. Samlet tilbagebetaling 4.594 kr. Årlig fast debitorrente 0,00%. ÅOP 0,00%. Lånet kræver kreditgodkendelse. Der er fortrydelsesret. Forudsætter betaling via Mit Sparxpres.
Indkøbskurv