0
0
Ordre Total: 0,00 kr.

Ingen varer i kurven.

Udsalg!

Organic Rullemadras fra ARCTIC | 100% Bomuld

Fra 189,50 kr. 379,00 kr.

Rullemadras med 100% bomuldsfyld og et quiltet betræk i 100% bomuld. Blød, behagelig og kogeægte.

En rullemadras både beskytter og forlænger levetiden af din madras og topmadras. Den er nem at tage af og er vaskbar, så hygiejnen er i top, når du kravler under dynen. Der er påsyet elastikker i alle hjørner, som sikrer, at rullemadrassen holder sig på plads.

Øko-Tex certificeret.

 

Derfor skal du vælge ARCTIC

 

 

Hos ARCTIC er tilgangen til bæredygtighed, at tekstiler skal være fremstillet af gode og holdbare kvalitetsmaterialer, der er produceret på en ansvarlig og etisk måde – med respekt for mennesket og naturen.

 

Vi stiller skarpe krav til vores leverandører, så alle vores produkter lever op til internationale standarder. Dette gør vi bl. a. gennem BSCI, som er et fælles regelsæt/Code of Conduct, der skal sikre, at produkterne er fremstillet under ordentlige arbejdsforhold og i overensstemmelse med sociale og miljømæssige standarder.

 

Øko-Tex

 

 

Alle produkter fra ARCTIC er fremstillet med øje for miljø og sundhed – og er certificeret med Øko-Tex mærket. Formålet med certificeringen er at undgå sundhedsskadelige stoffer i tekstilprodukter, samt at skåne miljøet når varen fremstilles – derfor indeholder tekstilprodukter fra ARCTIC naturligvis ingen skadelige kemikalier og stoffer.

 

Øko-Tex huses i Danmark af Teknologisk Institut, og styres af den internationale Øko-Tex-forening, som løbende opdaterer krav, med afsæt i den nyeste viden.

 

 

Vaskeanvisning

 

 

Vaskes ved 85 grader

 

Strækkes i våd tilstand

 

Krymp ca. 2-6%.

 

Må ikke tørretumbles

 

Må ikke stryges

 

Må ikke bleges

 

Tåler rens

Indkøbskurv