Pure Organic Elevations Seng i Massiv Egetræ eller Grantræ og Naturlatex fra Raw Sleep | Flere Størrelser

Fra 48.799,00 kr.

Pure Organic Elevations Sengen opnår sin unikke karakter på baggrund af de tykke og massive Egetræsplanker eller Grantræsplanker. Når Snedkeren forarbejder træet, involverer det både planlægning, fræsning, savning, boring og polering, før det til sidst kan overfladebehandles. Helt unikt laver snedkeren sengegavlen af store stykker egetræ eller Grantræ hvor årestrukturen bliver forskellig fra seng til seng.

Som madras og topmadras får du vores nye NATURE serie, hvor vi nu selv har designet og udviklet vores bedste bud på en Springmadras og topmadras hvor du er garanteret de bedste kvalitetsmaterialer på markedet. Springmadrassen har vi ved brug af Ren metal som alle ligges ind i kraftige Tekstilposer og inddelt i 7 unikke trykaflastende komfortzoner skabt den bedst mulige kropsstøtte, som vi omfavner i et betræk bestående af markedets stærkeste recycled møbeltekstil med en slidstyrke på hele 100.000 Martindale som håndlaves i Danmark og det er både Ecolabel og Øko-Tex certificeret.  Topmadrassen har vi udviklet med de bedste naturmaterialer på markedet, ved brug af Naturlatex og helt unikt 5 komfortzoner i topmadrassen, som vi omfavner af Naturlig Bomuld, Hør og Hamp.

For at sikre det bedste håndværk i din nye madras og topmadras, får vi det håndlavet i Hurup Thy, hvor de siden 1939 på deres snedkerværksted, har mestret det gode håndværk, at bygge madrasser og topmadrasser i hånden.

Som Elevation får du markedets bedste kvalitet med 28 lameller hvoraf de midterste kan justeres i fasthed. Du kan styre din elevations seng med den trådløse fjernbetjening som følger med. Hos Kaagaard har de håndlavet kvalitetsprodukter til soveværelset siden 1960, så du er garanteret dansk kvalitet når det er bedst.  Se mere om elevations bunden her

  • Dansk design
  • Dansk leverandør
  • Bæredygtige naturmaterialer
  • Naturlatex med komfortzoner
  • Tekstil med Bomuld, Hør og Hamp
  • Interseroh certificeret = ALT træ bruges
  • Massive Egetræsplanker eller Grantræsplanker
  • Markedets bedste madrasser med 7 komfortzoner

– Der er 2 skuffer i en pakke

Se meget mere om vores NATURE Springmadras her og Topmadras her 

Ryd
Delbetaling
4.880 kr. pr. måned
10
20
Ved et samlet kreditbeløb på 48.799 kr. over 10 mdr.: Månedlig ydelse 4.880 kr. Samlede kreditomkostninger 0 kr. Samlet tilbagebetaling 48.799 kr. Årlig fast debitorrente 0,00%. ÅOP 0,00%. Lånet kræver kreditgodkendelse. Der er fortrydelsesret. Forudsætter betaling via Mit Sparxpres.
Indkøbskurv