0
0
Ordre Total: 0,00 kr.

Ingen varer i kurven.

Organic Seng fra Villy Nørgård | Egetræ

Fra 34.999,00 kr.

Organic VN 9102 Sengerammen opnår sin unikke karakter på baggrund af det smukke design, den massive egetræ og håndværket fra snedkeren Villy Nørgård. Når han forarbejder egetræet, involverer det både planlægning, fræsning, savning, boring og polering, før det til sidst kan overfladebehandles. Helt unikt laver han sengen i hele planker egetræ hvor årestrukturen bliver forskellig og helt unik fra sengeramme til sengeramme.

Din Organic VN 9102 Sengeramme bliver håndlavet af en af landets bedste snedkere. Villy Nørgård har håndlavet luksuriøse sengerammer i mere end 30 år og han går ikke på kompromis med kvaliteten.

Som madras og topmadras får du vores nye NATURE serie, hvor vi nu selv har designet og udviklet vores bedste bud på en Springmadras og topmadras hvor du er garanteret de bedste kvalitetsmaterialer på markedet. Springmadrassen har vi ved brug af Ren metal som alle ligges ind i kraftige Tekstilposer og inddelt i 7 unikke trykaflastende komfortzoner skabt den bedst mulige kropsstøtte, som vi omfavner i et betræk bestående af markedets stærkeste recycled møbeltekstil med en slidstyrke på hele 100.000 Martindale som håndlaves i Danmark og det er både Ecolabel og Øko-Tex certificeret.  Topmadrassen har vi udviklet med de bedste naturmaterialer på markedet, ved brug af Naturlatex og helt unikt 5 komfortzoner i topmadrassen, som vi omfavner af Naturlig Bomuld, Hør og Hamp.

For at sikre det bedste håndværk i din nye madras og topmadras, får vi det håndlavet i Hurup Thy, hvor de siden 1939 på deres snedkerværksted, har mestret det gode håndværk, at bygge madrasser og topmadrasser i hånden.

  • Dansk design
  • Håndlaves i Danmark
  • Massiv kvalitets Egetræ
  • Bæredygtige naturmaterialer
  • Mere end 30 års snedker erfaring
  • Afstand fra gulv til rammens underkant = 24 cm
  • Afstand fra gulv til sengerammens overkant = 34 cm
  • Afstanden fra gulvet til sengegavlens overkant = 83cm

Se meget mere om vores NATURE Springmadras her og Topmadras her 

Delbetaling
3.500 kr. pr. måned
10
20
Ved et samlet kreditbeløb på 34.999 kr. over 10 mdr.: Månedlig ydelse 3.500 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 34.999 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.
Indkøbskurv