0
0
Ordre Total: 0,00 kr.

Ingen varer i kurven.

Udsalg!

Superior Onyx Topmadras i Naturlatex fra Nature | 5 Komfortzoner | 7cm

Fra 2.499,50 kr. 4.999,00 kr.

Denne Onyx Topmadras i Naturlatex med 5komfortzoner omfavnet af Naturlig Bomuld, Hør og Hamp, er en del af NATURE serien, som er udviklet af Unique Beds med fokus på sunde og bæredygtige naturmaterialer.

ONYX serien bliver Håndlavet i Danmark, hvor snedkerne siden 1939 på deres snedkerværksted, har mestret det gode håndværk, at bygge senge og madrasser i hånden. NATURE er udviklet i samarbejde med de dygtigste specialister i Danmark indenfor en “god nats søvn” med fokus på bedst mulig kropsstøtte og komfort kombineret med naturlige kvalitetsmaterialer.

– “Gør noget godt for dig selv og vælg en Topmadras i kvalitetsmaterialer, som naturen selv har skabt”

Delbetaling
250 kr. pr. måned
10
20
Ved et samlet kreditbeløb på 2.500 kr. over 10 mdr.: Månedlig ydelse 250 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 2.500 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.

Naturlatex og Hamp

 

Når du vælger en Topmadras fra Nature er du garanteret en sund og allergivenlig søvn i soveværelset da Naturlatex omfavnet af Bomuld, Hør og Hamp er noget af det sundeste, mest åndbare og samtidig komfortable at sove på i verden.

 

Den Naturlige Bomuld, Hør og Hamp i betrækket er særlig populær på grund af deres helt fantastiske temperaturregulerende og fugtabsorberende evner. mange års forskning har vist at vi mennesker sover bedre i naturmaterialer fremfor mange andre traditionelle naturmaterialer.

 

For at udvinde naturlatex ridser de lokale landmænd et let hak i Hevea Brasiliensis-træet, så den økologiske latexmælk kan flyde ud.

 

Nu kan de lokale landmænd så opsamle den flydende naturlatex i små skåle før det kan laves til din nye topmadras. For at fremstille din nye topmadras i fx 180×200 bruger de dagshøsten fra cirka 500 træer.

 

Latex træerne absorberer hundredvis af tons CO2 om året og giver mange dyr et fremragende levested, derudover er produktionen af den økologiske Naturlatex med til at forhindre afskovning  mens den beskytter klimaet og sikre mange arbejdspladser da det hele håndlaves af de lokale.

 

Den økologiske latexmælk kan holde i mere end 20år så du får her en topmadras i de reneste og sundeste naturmaterialer, lavet i den bedst mulige kvalitet

Sådan laver systuen din Onyx Topmadras

 

Blødt betræk med Bomuld, Hør og Hamp og stretch

Naturlatex Kerne med 5 Komfortzoner

Blødt betræk med Bomuld, Hør og Hamp og stretch

 

Total højde på din topmadras = 7cm

 

– “Gør noget godt for dig selv og vælg en Topmadras i kvalitetsmaterialer, som naturen selv har skabt”

Certificeringer og Produktion

 

Øko-Tex

Alle tekstiler, der anvendes i din nye Topmadras er Standard 100 by OEKO-TEX® certificeret. Det garanterer, at den bliver er håndlavet bæredygtigt og det er din garanti for at alt er testet og godkendt som sundt og allergivenligt.

Recycling

Alt pap som bruges til at pakke din nye Topmadras ind i består af op til 80% genbrugsmaterialer.

 

Klimavenlig produktion

Alt strøm som værkstedet bruger kommer fra vedvarende energikilder, derudover sørger de for klimatiltag, som reducerer udledningen af CO2 og andre drivhusgasser svarende til den strøm, de forbruger

 

Dansk Håndværk

Da vi får håndlavet alle vores NATURE Produkter i Danmark er vi i tæt kontakt med Systuen og værkstedet hele tiden og kan derfor sikre at alle materialer og håndværket er i bedste kvalitet

Indkøbskurv