0
0
Ordre Total: 0,00 kr.

Ingen varer i kurven.

Udsalg!

LAPLAND Uldpude fra ARCTIC | 60×63 cm

249,50 kr.

Uldpude LAPLAND fra ARCTIC er et naturligt valg for en god nattesøvn. LAPLAND er konstrueret med 3 kamre – hulfibrene skaber en støttende kerne, mens ulden i yderkamrene gør puden blød.

Uld er meget åndbar og har en evne til at absorbere fugt og frigive det væk fra kroppen, så du kan sove behageligt. De fine fibre er meget bløde og robuste. Kombineret med hulfiber, får du en pude, der holder sin form gennem natten.

Forventet leveringstid: 1 - 5 Hverdage

Varenummer (SKU): 0185 Kategorier: , Tags: , , , , , Brand:

 

Derfor skal du vælge ARCTIC

 

 

Hos ARCTIC er tilgangen til bæredygtighed, at tekstiler skal være fremstillet af gode og holdbare kvalitetsmaterialer, der er produceret på en ansvarlig og etisk måde – med respekt for mennesket og naturen.

 

Vi stiller skarpe krav til vores leverandører, så alle vores produkter lever op til internationale standarder. Dette gør vi bl. a. gennem BSCI, som er et fælles regelsæt/Code of Conduct, der skal sikre, at produkterne er fremstillet under ordentlige arbejdsforhold og i overensstemmelse med sociale og miljømæssige standarder.

 

Øko-Tex

 

 

Alle produkter fra ARCTIC er fremstillet med øje for miljø og sundhed – og er certificeret med Øko-Tex mærket. Formålet med certificeringen er at undgå sundhedsskadelige stoffer i tekstilprodukter, samt at skåne miljøet når varen fremstilles – derfor indeholder tekstilprodukter fra ARCTIC naturligvis ingen skadelige kemikalier og stoffer.

 

Øko-Tex huses i Danmark af Teknologisk Institut, og styres af den internationale Øko-Tex-forening, som løbende opdaterer krav, med afsæt i den nyeste viden.

 

 

Vaskeanvisning

 

 

Skånsom maskinvask på 30 grader

 

Brug altid uldvaskemiddel

 

Må ikke tørretumbles

 

Må ikke stryges

 

Tåler ikke rensning

 

Tåler ikke blegning

 

Bør luftes og børstes, må ikke bankes eller støvsuges

Indkøbskurv