0
0
Ordre Total: 0,00 kr.

Ingen varer i kurven.

Udsalg!

ECO Comfort Husseng fra Hoppekids | 70×160

Fra 2.632,41 kr. 2.924,90 kr.

Denne lille husseng fra IDA-MARIE er den hyggeligste seng med fine detaljer og et lækkert, nordisk design. Sengen er, ligesom de øvrige senge fra IDA-MARIE, Svanemærket og overfladebehandlet med vandbaseret lak.

Der er sengehest på tre af sengens sider og liggemålet er 70×160 cm. Det giver en tryg og rolig base og hvis dit barn har for vane at skulle på natlige eventyr, så kan I snildt sætte en aftagelig sengehest på forkanten.

Det er oplagt at lege med sengens grafiske formsprog ved at sætte et forhæng på sengen og med et par skuffer under sengen finder I hurtigt plads til dimser, dimsedutter og alt muligt andet.

  • Dansk design
  • Dansk leverandør
  • Svanemærket = Bedre for dig & Miljøet
  • FSC certificeret = Miljøvenligt & bæredygtigt træ
  • Håndlavet af fagfolk i bæredygtige kvalitetsmaterialer

”Svanemærkede børnemøbler lever op til meget skrappe krav, både ift. miljø, sundhed og kvalitet. Denne seng er blevet testet efter internationale testmetoder i forhold til styrke, sikkerhed og stabilitet. Det betyder, at du får en seng med lang holdbarhed, som er trygt for dit barn at sove og lege i.”

Find en allergivenlig madras til sengen her

Hussengen kan også købes som i 90×200 her

 

Delbetaling
264 kr. pr. måned
10
20
Ved et samlet kreditbeløb på 2.633 kr. over 10 mdr.: Månedlig ydelse 264 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 2.633 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.
Indkøbskurv