0
0
Ordre Total: 0,00 kr.

Ingen varer i kurven.

Udsalg!

GE 430 Sengebord i Egetræ & Valnød fra Getama

Fra 4.799,20 kr. 5.999,00 kr.

GE 430 opnår sin unikke karakter på baggrund af det tidsløse danske design af Hans J. Wegner, brugen af kvalitetsmaterialer som massiv egetræ og valnød der alt sammen håndlaves i Danmark

Med massiv Egetræ får du den smukke naturgyldne lyse farve, som mange kender i Danmark. De naturlige træ åre som egetræerne har brugt årtier på at opnå skaber det elegante udtryk.

Med massiv Valnød får du et meget unikt naturmateriale som ikke bruges så ofte i Danmark, da det både er dyrt at fremskaffe og kræver store kompetencer at mestre. Valnød kendetegnes ved den smukke mørkebrune farve som varierer fra mørk gylden til mørkebrun sammen med de specielle sorte træ åre.

Valnøddens mørke og dramatiske udtryk er sammenlignelig med de smukkeste tropiske træ som ligger til grund for møblet.  Når Getama forarbejder træet, involverer det både planlægning, fræsning, savning, boring og polering, før det til sidst kan overfladebehandles og stå i dit hjem.

  • Dansk design
  • Håndlaves i Danmark
  • Massiv egetræ og Valnød
  • Fremstillet af bæredygtige naturmateriale
  • Snedkeren kan tilføre GE 430 Lak eller Olie i forskellige farver
  • Wegner Sengebordet måler 48 cm Bred, 35 cm Dyb og 47 cm Høj
Delbetaling
480 kr. pr. måned
10
20
Ved et samlet kreditbeløb på 4.800 kr. over 10 mdr.: Månedlig ydelse 480 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 4.800 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.
Varenummer (SKU): 76785 Kategorier: , , , Tags: , , , Brand:

Indkøbskurv