0
0
Ordre Total: 0,00 kr.

Ingen varer i kurven.

Udsalg!

Curved Oak Sengeramme med Fransk Flet fra Raw Sleep

Fra 8.999,50 kr. 17.999,00 kr.

Curved Oak Sengerammen opnår sin unikke karakter på baggrund af den 100% Massive FSC certificeret Egetræ i Naturolie, hvor snedkeren helt unikt har buet den massive egetræ på sengegavlen som sammen med den håndlavede Franske Naturflet bliver helt unik.

Når Snedkeren forarbejder Egetræet, involverer det både planlægning, fræsning, savning, boring og polering, før det til sidst kan overfladebehandles med Naturolie. Helt unikt laver snedkeren sengen af hele stykker Egetræ hvor årestrukturen bliver forskellig fra seng til seng.

Raw Sleep er udviklet i samarbejde med Uniquebeds og bliver håndlavet i dansk design med respekt for et godt Møbelhåndværk hvor kun det bedste er godt nok i form af 100% massive FSC certificeret Naturmaterialer.

 

Delbetaling
900 kr. pr. måned
10
20
Ved et samlet kreditbeløb på 9.000 kr. over 10 mdr.: Månedlig ydelse 900 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 9.000 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.

100% Massiv Egetræ

 

 

Når du vælger en Sengeramme fra Raw Sleep er du garanteret en 100% Massiv og Naturlig sengeramme, med FSC certificeringen som stempel på at alt er bæredygtigt og miljøvenligt fremstillet. Derudover bruger snedkeren kun den bedste egetræ fra inder kernen af stammen.

 

 

Massiv Egetræ er den mest populære træsort i Europa grundet de smukke træ åre og de uendelige muligheder for at behandle træet med olie eller maling for at tilføre det look du ønsker. Når farven ønskes ændres slibes træet nemt ned og kan genbehandles med en nye olie eller maling.

 

 

Designeren har på vores Curved Oak sengeramme leget med fransk flet. Teknikken med at flette i ottekantet mønster på stolesæder stammer helt tilbage fra 1600-tallet, hvor det vandt frem som den mest populære fletteteknik pga. sin lange holdbarhed og smukke udtryk. 

 

– Måske netop derfor har det nu fået en renæssance; det forener æstetik med praktik. 

Sådan laver Snedkeren din Sengeramme

 

Sengegavl i buet massiv FSC certificeret Egetræ

 

Naturlig Fransk flet af FSC certificeret træ

 

Sengeramme i Massiv FSC certificeret Egetræ

 

Sengeben i Massiv FSC certificeret Egetræ

 

 

MÅL

 

Fra Gulv til underkant af sengerammen = 26cm

 

Fra Gulv til overkant af sengerammen = 39cm

 

Fra Gulv til overkant af sengegavlen = 85cm

 

Højde på sengerammen = 13cm

 

Total længde = +12cm til sengens størrelse

 

Total bredde = + 5cm til sengens bredde

Certificeringer

 

FSC

Produkter og materialer mærket med FSC® dokumenterer, at de er produceret af træ, som stammer fra skove, der er drevet bæredygtigt. Det betyder, at træets oprindelse kan spores hele vejen igennem handelskæden fra den bæredygtige skovdrift til slutproduktet.

 

Recycling

Alt pap som bruges til at pakke din nye Sengeramme ind i består af op til 80% genbrugsmaterialer.

 

Klimavenlig produktion og levering

Værkstedet arbejder løbende med bæredygtige og co2 neutrale tiltag som vedvarende energi og optimering af pakning, så din nye sengeramme fylder mindst muligt og derved bruger mindst mulig Pap/Emballage

 

Dansk Leverandør

Da vi får leveret alle vores Raw Sleep Produkter kort fra hvor vi sidder i Danmark er vi i tæt kontakt med leverandøren og værkstedet hele tiden og kan derfor sikre at alle materialer og håndværket er i bedste kvalitet

Indkøbskurv