0
0
Ordre Total: 0,00 kr.

Ingen varer i kurven.

Udsalg!

Anton Tremmeseng & bænk fra Hoppekids | 60×120

2.474,01 kr.

MØD ANTON

Tremmesengen ANTON er en robust og klassisk seng med liggemål på 60×120 cm og en bund, som kan indstilles i to forskellige højder. ANTON er Svanemærket. Det betyder, at der stilles høje krav til både holdbarhed og sikkerhed, så dit barn får trygge omgivelser hvor det ikke gør så meget, hvis ANTON bliver tygget lidt i. Det smarte design på ANTON gør, at I kan ombygge sengen til en bænk og derved forlænge brugstiden væsentligt. Og hvis der skulle komme en lillebror eller lillesøster? Så kan ANTON nemt ombygges til seng igen

  • Dansk design
  • Dansk leverandør
  • Svanemærket = Bedre for dig & Miljøet
  • FSC certificeret = Miljøvenligt & bæredygtigt træ
  • Håndlavet af fagfolk i bæredygtige kvalitetsmaterialer

”Svanemærkede børnemøbler lever op til meget skrappe krav, både ift. miljø, sundhed og kvalitet. Denne seng er blevet testet efter internationale testmetoder i forhold til styrke, sikkerhed og stabilitet. Det betyder, at du får en seng med lang holdbarhed, som er trygt for dit barn at sove og lege i.”

Tilbehør som sengerand og madras skal tilkøbes

Forventet leveringstid: 2 - 6 uger

Delbetaling
248 kr. pr. måned
10
20
Ved et samlet kreditbeløb på 2.475 kr. over 10 mdr.: Månedlig ydelse 248 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 2.475 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.
Indkøbskurv