0
0
Ordre Total: kr.

Ingen varer i kurven.

Springmadras 560 fra Kaagaard med 7 Komfortzoner | 23cm

Fra 4.724 kr.

Her får du en lækker springmadras i 23cm. med indbygget topmadras og 7 komfortzoner. Du har mulighed for at vende madrassen og så vælge mellem 2 forskellige fastheder. ydermere får du et luksuriøst betræk som er åndbart.

Sådan er madrassen opbygget:

  • 4 cm Trykaflastende komfort skum:

Denne madras føles blød og behageligt mens den former sig nøjagtigt efter din krop, både din nakke, skuldre, ryg, lænd og ben får den bedst mulige støtte og komfort hver gang. Den optimale trykfordeling, som de 7 komfortzoner giver, reducerer antallet af gange, hvor din krop har behov for at vende sig i løbet af natten og sikre derfor en optimal aflastning for kroppen uanset din højde og vægt. 

  • 12 cm høje posefjedre (High Pocket) indelt i 7 komfortzoner

Posefjedre også kaldet Pocket fjedre passer til alle mennesker da de hver især arbejder individuelt op og ned, disse fjedre er syet i små poser så de er helt lydløse. Denne slags fjedre betegner man som en medium fasthed og anbefales til børn og voksne op til 85kg.

  • 2 cm Trykaflastende komfort skum:

Komfort skum er højelastisk og kendetegnes ved sin store bæreevne og komfortegenskaber. Materialet er ekstra spændstigt og fleksibelt pga. den unikke cellestruktur og er derfor perfekt til at støtte og trykaflaste kroppen.

  • 3 cm Viskoelastisk

Viskoelastisk skum også kendt som Memory skum, er det bedste indenfor trykaflastning mod muskel og led smerter og er derfor perfekt i en madras hvor du sover mange timer

Madrassen laves i et åndbart og quiltet betræk, der har perfekt pasform og som kan vaskes skånsomt ved 60 grader.

Kaagaard er 100% dansk design som i mere end 60år har håndlavet kvalitets senge og møbler på deres eget værksted i Kjellerup. Det tidløse design, blandet med markedets bedste kvalitets materialer er grundstenen for alt hvad Kaagaard laver – Sov godt i Dansk design.

Delbetaling
473 kr. pr. måned
10
20
Ved et samlet kreditbeløb på 4.724 kr. over 10 mdr.: Månedlig ydelse 473 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 4.724 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.

Indkøbskurv