0
0
Ordre Total: kr.

Ingen varer i kurven.

WonderLiving

Et Univers Af Bambus

Wonder Living tilbyder sengetøjsartikler i 100% økologisk bambus.

Fra Wonder Living får du den højeste kvalitet af bambustekstiler, som er produceret bæredygtigt og ansvarligt efter den prisvindende Lyocell-metode.

Bæredygtige bambusprodukter er med til, at bidrage til en bedre nattesøvn og en komfortoplevelse i luksusklassen.

Wonder livings sengeartikler er FSC®-mærket & STANDARD 100 certificeret by OEKO-TEX®.

Wonder Living tilbyder den højeste kvalitet i 100% lyocell-produceret bambus, og alle deres produkter er OEKO-TEX klasse 1 certificeret, hvilket betyder, at det færdige produkt er testet fri for sundhedsskadelige stoffer, og dermed er allergivenligt.
Wonder Living er nordens første FSC® certificeret virksomhed med sengetøj i bambus.

Bambusen vokser 100% økologisk og kommer fra en lukket bambusskov. FSC®-mærkningen skaber gennemsigtighed gennem hele deres forsyningskæde og sikrer gode arbejdsvilkår.
Ligeledes beskytter FSC® skoven, hvor der bliver taget forbehold for dyreliv og planteliv.
Der høstes ikke mere bambus end skoven kan nå at reproducere.

Viser alle 7 resultater

Bæredygtige Sengetekstiler

Wonder Living har til hovedmission at være med til at gøre deres kunders søvn til en bedre og sundere komfortoplevelse. Derfor introducerer de luksussengetøj, dyner og puder i 100% bambus produceret efter den bæredygtige lyocell-metode.

Man sover i gennemsnit 1/3 af sit liv, hvorfor dette bør stille høje krav til hvilke valg man tager i forbindelse med sin søvn, om end det er ens valg af seng eller sengetøj.

Wonder Living tilbyder kun produkter af højeste kvalitet, som nøje er udvalgt efter egne værdier og kunders efterspørgsel. Kun det bedste af det bedste udplukkes. Wonder Living kan samtidig også godt lide at adskille sig fra mængden, ved at vælge produkter som ikke er set før. Wonder Livings mission er ligeledes at få kvalitet og bæredygtighed til at gå hånd i hånd ved  alle produkter.

Indkøbskurv