0
0
Ordre Total: 0,00 kr.

Ingen varer i kurven.

Ingen varer i kurven.

0
0
Ordre Total: 0,00 kr.

Ingen varer i kurven.

Ingen varer i kurven.

0
0
Ordre Total: 0,00 kr.

Ingen varer i kurven.

Ingen varer i kurven.

Moments Of Play

Gummitræet med de mange egenskaber

Hos Uniquebeds er alle Vores produkter nøje udvalgt indenfor vores specifikke krav, “Innovativt Dansk Design, som bliver håndlavet i Bæredygtige kvalitetsmaterialer, skabt til at holde i mange år .

Derfor er du her garanteret Spil til haven i 100% massiv Gummitræ som har FSC certificeringen som stempel på at alt er bæredygtigt og miljøvenligt fremstillet. Derudover bruger værkstedet kun den bedste Gummitræ fra inder kernen af stammen så det ikke flækker og kan holde til hverdagsbrug.

Gummitræer er mest kendt for deres fantastisk Naturlatex som bruges i alle 100% rene Latex madrasser, topmadrasser og puder idag

For at udvinde 100% Naturlig latex ridser de lokale landmænd et let hak i Hevea Brasiliensis-træet, så den økologiske latexmælk kan flyde ud.

Nu kan de lokale landmænd så opsamle den flydende naturlatex i små skåle før det kan laves til din nye madras og topmadras.

Latex træerne absorberer hundredvis af tons CO2 om året og giver mange dyr et fremragende levested, derudover er produktionen af den økologiske Naturlatex med til at forhindre afskovning, mens den beskytter klimaet og sikre mange arbejdspladser da det hele håndlaves af de lokale.

Den økologiske latexmælk kan holde i mere end 20år og når der ikke er mere Latexmælk i træerne fælges de og laves om til disse Spil.

Vælg kvalitetsmaterialer som naturen selv har skabt…

Viser et enkelt resultat

Indkøbskurv